Houtbouw

 

Een handige schuur of een mooie veranda om zomers heerlijk onder te vertoeven? Geen probleem bij Mayke tuinwerken, samen met u werken wij naar de realisatie.

Houtbouw in uw tuin kan vele toepassingen hebben en opties bieden, u kunt bijvoorbeeld denken aan een schuur voor de praktische redenen of een mooie veranda om heerlijk onder te relaxen.

 

Schuren en houtstekken

 

Extra opslag creëren maar het beeld van uw tuin niet aantasten? Denk dan een aan een houten schuur, hout komt is vele soorten in maten, deze opties proberen wij zo veel mogelijk te beperken door naar uw wensen te luisteren.

 

Hout in uw tuin netjes kunnen opbergen? Een houtstek moet eenvoudig zijn, het heeft tenslotte maar een paar redenen. Het hout moet droog blijven en u moet er gemakkelijk bij kunnen, samen gaan wij op zoek naar de juiste locatie.

 

Veranda's

 

Heerlijk koel kunnen zitten in de zomer of droog en warm kunnen zitten als het koud en nat is buiten? dan bied een veranda de juiste oplossing, veranda's komen in vele soorten en maten, bijvoorbeeld aan uw huis of schuur of een verwarmde veranda door bijvoorbeeld een houtkachel.

 

Voor meer informatie over ons aanbod aluminium en houten veranda's klik dan op de knop.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?