Onze diensten

Tuinaanleg

 

Het aanleggen van een tuin is natuurlijk een spannend iets, u heeft mogelijk al een aantal ideeën over uw ideale tuin maar voordat deze ideeën werkelijkheid worden moet de tuin aangelegd worden, en daar komt Mayke tuinwerken in beeld. Wij gaan uw ideeën omzetten in de realiteit.


Tuinonderhoud

 

Om er voor te zorgen dat uw tuin er netjes, verzorgd en gezond uitziet en is er regelmatig onderhoud nodig, hierbij kunt u denken aan maaien, snoeien, bemesten en onkruid bestrijden.


Bestrating

 

Een goed bestrating is van evenveel belang als de beplanting, een gazon of een vijver. 


Houtbouw

 

Een handige schuur of een mooie veranda om zomers heerlijk onder te vertoeven? Geen probleem bij Mayke tuinwerken, samen met u werken wij naar de realisatie.


Erfafscheiding

 

Door het plaatsen van een erfafscheiding in uw tuin creëert u privacy, zodat u heerlijk in alle rust van de tuin kunt genieten, erfafscheidingen komen in alle vormen en maten, een mooie groene haag of een strakke houten schutting.


Bomen vellen

 

Last van vallende takken of simpel weg teveel bomen in of rondom uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij gaan zorgvuldig te werk als het gaat om het omzagen van bomen of het verwijderen van takken.